SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Frøken Ella v/K. Thorbech
CVR-nr. 35297162
Adresse: Pilevænget 53, 4930 Maribo
Emailadresse: kontakt@frokenella.dk

Telefon nr.: +45 28 93 42 99

BETALING

• Hos Frøken Ella trækker vi først beløbet fra dit betalingskort, når din pakke forlader vores lager.

• Alle vores priser er inkl. moms og er anført I DKK.

• Du kan betale med følgende betalingskort, Mobilepay og Viabill:

LEVERING

• Hos Frøken Ella leverer vi dine pakker fra 32,- til 55,- kr., alt efter hvilken fragtmetode du vælger. Du får desuden gratis fragt ved køb for over kr. 499,-. Dette gælder kun til Bring Pakkeshop.

• Vi bestræber os på at sende din pakke afsted samme dag, hvis vi modtager din ordre inden klokken 14.00 på hverdage (tirsdag undtaget). Den forventede leveringstid er ca. 1-3 hverdage.

• Leveringen vil foregå med GLS, PostNord eller Bring, alt efter hvad du vælger ved kassen.

• Der sendes pakker til hele Danmark, dog undtaget Grønland og Færøerne.

AFHENTNING

• Frøken Ella har eksternt varelager og du skal derfor afvente, at vi kontakter dig omkring nærmere aftale, såfremt du vælger denne mulighed. Afhentning på adressen er gratis, og kun efter aftale.

MANGLENDE VARER ELLER FEJL I DIN BESTILLING

• I tilfældet af pludseligt udsolgte produkter, vil du ikke blive tildelt erstatningsvarer. Vi kan eller vil ikke vurdere, om du vil have matchende varer tilsendt,. Du vil derfor blive kontaktet pr. telefon omkring nærmere information.

• Har du på uheldigvis modtaget en forkert vare end den du har bestilt, så kontakt os hurtigst muligt. Så får vi naturligvis sendt det rigtige afsted i en rygende fart.

JULEGAVER

• Julegaver købt mellem d. 1. november og 23. december kan byttes frem til d. 15. januar.

FORTRYDELSESRET

Vi håber selvfølgelig, at dine bestilte varer lever op til dine forventninger, men ellers har du naturligvis 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesretten er gældende fra den dag du har modtaget varen. Skulle fristen udløbe på en lørdag eller helligdage, forlænges fristen naturligvis til den næstkommende hverdag.

Fortrydelsesretten er kun gældende, såfremt varens emballage/plombering ikke er brudt.

Ønsker du at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du kontakte os indenfor de 14 dage, fra modtagelsen af din pakke, og fortælle os, at du ønsker at fortryde dit køb.
Henvendelser omkring fortrydelse af køb skal sendes til kontakt@frokenella.dk. Du skal ikke besvare din ordre.

Det er vigtigt, at du i din henvendelse gør os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Du er desuden altid mere end velkommen til at lade os vide hvorfor, da det selvfølgelig altid er vores ønske, at du er glad og tilfreds når du handler hos os.

Såfremt du nægter at modtage din pakke, så giv os meget gerne besked, hurtigst muligt.

RETURNERING

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til vores adresse som er:

Frøken Ella
Pilevænget 53,
4930 Maribo

Vi modtager kun pakker sendt med omdeling. Husk at gemme et tracking nummer, så pakken kan spores. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet varen er leveret.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

VARENS STAND, NÅR DU SENDER RETUR

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

REKLAMATIONSRET

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

PERSONDATA

For at du kan indgå købsaftale med os, skal vi som minimum bruge følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Frøken Ella v/K. Thorbech og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige er: www.frokenella.dk

Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Som registreret hos Frøken Ella v/K. Thorbech, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: kontakt@frokenella.dk

KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kontakt@frokenella.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.