HVAD ER FRØKEN ELLA?

 
Frøken Ella er en online webshop, med et helt særligt fokus på at huske at omfavne ‘det smukke liv’ i hverdagen. En webshop der er sat i verden med et ønske om at være med til at inspirere og lade sig inspirere af alt det smukke i hverdagen og i hjemmet. Derfor er vores sortiment også håndplukket og helt særligt udvalgt til at passe ind i lige netop dette univers. 

DRØMMEN ER..

 
.. at skabe en helhed, med alt hvad det indebærer. Frøken Ella skal lige præcis være stedet hvor du oplever, at layout, varesortiment og kundeservice går hånd i hånd sammen og skaber en god og glædelig samlet oplevelse.
Vi gør meget ud af at finde lige præcis vores egen plads i mængden. Ligeså håber vi, at netop det kan være med til, at nogen vil huske os fremover, eller måske endda fortælle om os til andre. At drive en webshop handler selvfølgelig netop om at drive, men også om at huske at give – og lige præcis det er en stor del af vores fokus, som vi altid har med os når vi udvikler os som shop. 

DU SKAL VIDE..

 
.. at vi værner meget om alt det gode der kan være i at drive egen shop. Vi sætter derfor også vores troværdighed og kundeservice højt, så du altid bliver mødt med den ærlighed og imødekommenhed som du selvfølgelig fortjener.
For os er det vigtigt, at vi altid kun anbefaler produkter som vi kan stå inde for og vi vil altid gøre os umage for, at du får den bedste købsoplevelse, når du vælger at handle hos os. Vi er gladest når du er glad – og du må meget gerne dele dine oplevelser hos os med andre på vores Trustpilot, så vi kan blive endnu bedre.